112.000 ευρώ το κόστος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους

0
6

112.000 ευρώ έφτασε το κόστος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, όπως γνωστοποίησε στην συνέντευξη που έδωσε η Ζωή Κωνταντοπούλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που η ίδια έδωσε:

25.000 ευρώ δαπανήθηκαν για διερμηνείες.
50.000 ευρώ για διαμονή και σίτιση.
5.500  ευρώ για μεταφράσεις.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έδωσε στοιχεία που αφορούν το κόστος  των αεροπορικών εισιτηρίων, ενώ υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε αφήσει αιχμές για το κόστος της επιτροπής που ξεκίνησε τις εργασίες της έπειτα από απόφαση της κυρίας Κωνσταντοπούου τον περασμένο Απρίλιο. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το μηνιαίο κόστος των εργασιών ανήλθαν σε 18.666 ευρώ.

Η Πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε ότι η επιτροπή λοιδορήθηκε και συκοφαντήθηκε και επέμεινε ότι κανένα μέλος της δεν πήρε ούτε ένα ευρώ αλλά αντίθετα «άφησαν τις χώρες τους και την καθημερινότητα τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα».

Η ίδια, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση για την αθέτηση των δεσμεύσεων της, και παράλληλα εξέδωσε 18σελιδο παράρτημα με τίτλο « Ο αθέμιτος, παράνομος και επονείδιστος χαρακτήρας του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης του Αυγούστου 2015» Στο εισαγωγικό σημείωμα γίνεται ονομαστική αναφορά στην κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου στους οποίους χρεώνει ότι τον περασμένο Αύγουστο συμφώνησαν σε ένα νέο μνημόνιο με νέες επιβαρύνσεις και επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό.

Αυτή ήταν η τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε από τη θέση της Προέδρου της Επιτροπής η κυρία Κωνσταντοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here