48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ με την κατάθεση του Ασφαλιστικού

0
6

 

48ωρη απεργία, όταν το Ασφαλιστικό κατατεθεί προς ψήφιση, εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.

Στην ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική οργάνωση κάνει λόγο για «επικοινωνιακό θέατρο» της κυβέρνησης, η οποία δίνει το νομοσχέδιο στη δημοσιότητα με το αμπαλάζ της δημόσιας διαβούλευσης επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να προετοιμάσει τους πολίτες για μέτρα που «ρίχνουν την ταφόπλακα σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους και που σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης».

Συνεχίζοντας η ΓΣΕΕ καταθέτει την πλήρη διαφωνία της για τις περικοπές ύψους 1,8 δισ. που προβλέπονται στο μνημόνιο και κατηγορεί την κυβέρνηση για μεθοδεύσεις, τακτικισμούς και δραματοποιήσεις εμφανιζόμενη ως σκληρά μαχόμενη απέναντι στους δανειστές.

«Η ΓΣΕΕ, έχει λάβει ήδη απόφαση για 48ωρη γενική απεργία, η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν τα τεχνάσματα τελειώσουν και κατατεθεί στη Βουλή τελικό νομοσχέδιο, με χρονοδιάγραμμα διαδικασίας και ψήφισης. Για τη Συνομοσπονδία και αυτά τα καταρχήν μέτρα (αναμένοντας τα χειρότερα), είναι ΑΔΙΚΑ, ΑΝΙΣΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, γι’ αυτό και ο αγώνας είναι μονόδρομος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here