65χρονη μητέρα 13 παιδιών είναι έγκυος σε τετράδυμα!!!

0
45
Κι όμως.Είναι 65 ετών ,Γερμανίδα , μητέρα 13 παιδιών ,γιαγιά 7 εγγονιών και είναι εκ νέου έγκυος και μάλιστα κυοφορεί τετράδυμα.
Γ1.jpg
Εάν η εγκυμοσύνη εξελιχθεί ομαλά, η ηλικιωμένη δασκάλα ενδέχεται να γίνει η γηραιότερη μητέρα τετράδυμων στον κόσμο, ανέφερε στον ιστότοπό του το τηλεοπτικό κανάλι RTL.


Γ2.jpg

Η απίστευτη ιστορία της Ανεγκρέτ έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στη Γερμανία. Μάλιστα, η εφημερίδα «Bild» είχε το θέμα στο πρωτοσέλιδό της στο σημερινό, κυριακάτικο φύλλο της, ενώ το RTL πρόκειται να προβάλει μια συνέντευξη με την 65χρονη.

Μολονότι ήταν ήδη πολύτεκνη, η γυναίκα από το Βερολίνο δεν δίστασε να κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να ικανοποιήσει την επιθυμία της μικρότερης κόρης της, που είναι μόλις 9 ετών και της ζητούσε επίμονα ένα μικρότερο αδελφάκι…
Γ3.jpg
Η τελευταία εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχής: τα τέσσερα ωάρια γονιμοποιήθηκαν όλα και, φυσικά, η Ράουνινγκ δεν σκέφθηκε ούτε για μια στιγμή ότι θα κρατούσε μόνο το ένα από τα έμβρυα.

«Φυσικά έπαθα σοκ. Μίλησα με τον γυναικολόγο μου. Το σκέφθηκα και κατόπιν πήρα την απόφασή μου, αν και κατά βάθος ήδη τη γνώριζα» δήλωσε στην «Bild».
Γ4.jpg

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, πλέον παρακολουθείται από πολλούς γιατρούς και μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται ομαλά, χωρίς σημαντικές επιπλοκές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here