80χρονη είχε πάνω από χίλιους εραστές! Στα 73 της γύρισε πορνοταινία!

0
9
 

Η Shirley Andrews είναι 80 ετών και ζει σε ένα οίκο ευγηρίας στην Καλιφόρνια. Η ζωηρή γιαγιά έχει πλούσιο ερωτικό βιογραφικό, καθώς υποστηρίζει ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 1.000 άντρες στη ζωή της.

Η συνταξιούχος αδυνατεί να «συμβιβαστεί» με συνομήλικους της άντρες και λέει ότι απολαμβάνει το σεξ με νεότερους άντρες ακόμη και 18 ετών, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα έχει κάνει ακόμη και τατουάζ στο στήθος που αναγράφει τη φράση «Gang Bang Queen», ενώ πριν από επτά χρόνια άρχισε να παίρνει μέρος και σε ταινίες πορνό. πάντα με άντρες νεότερης ηλικίας.
«Ξεκίνησα να κάνω ταινίες πορνό το 2008 εντελώς ερασιτεχνικά. Έκανα τα βίντεο στο σπίτι, τα ανέβαζα στο διαδίκτυο και σύντομα άρχισα να λαμβάνω ενθουσιώδεις κριτικές. Ένιωθα πριγκίπισσα».

Έχει αποκτήσει θαυμαστές απ’ όλον τον κόσμο, οι οποίοι της στέλνουν μηνύματα, γυμνές φωτογραφίες τους ακόμη και προτάσεις να τη συναντήσουν από κοντά.
Ανάμεσα στους αναρίθμητους θαυμαστές της, συνεχίζει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, είναι και ο 30χρονος Kyle Jones.

Ωστόσο, η Shirley μετά από αρκετούς γάμους, δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμη να αποκατασταθεί ξανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here