Άδ. Γεωργιάδης: Είστε πολιτικοί απατεώνες! Ν. Φίλης: Ζητήστε τώρα εκλογές

0
25

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Φίλη και Άδωνι Γεωργιάδη αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.

«Τον Ιανουάριο εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, είστε πολιτικοί απατεώνες» του είπε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε το λαό, αν πιστεύετε ότι είμαστε πολιτικοί απατεώνες, ζητήστε τώρα εκλογές. Είναι βαριές οι κουβέντες σας…».

«Άμα τις ζητήσω εγώ, θα τις κάνετε; Είμαι κατά των συχνών εκλογών. Όπως ήμουν και πριν, αυτό δεν αναιρεί ότι είστε πολιτικοί απατεώνες» του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Φίλη να του απαντά: «Όχι θρασύδειλες διατυπώσεις…».

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης καταλόγισε βαρύτατες ευθύνες στον Πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας «δεν κάνει για αυτή τη δουλειά» και προειδοποίησε ότι εάν δεν κλείσει η κυβέρνηση την συμφωνία οι τράπεζες θα κλείσουν.

«Όταν λέτε στην τηλεόραση ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ, για εμένα που καταλαβαίνω από λεφτά σημαίνει ότι αν δεν πληρώσετε στις 5 Ιουνίου το ΔΝΤ οι τράπεζες θα κλείσουν. Λέτε πράγματα χωρίς να καταλαβαίνετε τη βαρύτητά τους», σημείωσε.

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχω μεγάλη σχέση με τα χρήματα. Ειδική κατηγορία ανθρώπων έχει τόσο μεγάλη σχέση με τα χρήματα», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την επίτευξη συμφωνίας, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «κάθε συμφωνία είναι καλύτερη από τη ρήξη», ωστόσο επεσήμανε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει μία συμφωνία που αυξάνει τις δημόσιες δαπάνες και τη φορολογία.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης, «όλοι θέλουμε συμφωνία αλλά δεν νομίζω πως είμαστε κοντά», ενώ εκτίμησε ότι η χώρα είναι ήδη σε ύφεση λόγω αδράνειας της κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here