Αδελφός καπετάνιου λάντζας: Εκτιμώ ότι οδηγούσε άλλος το ταχύπλοο

 

Την εκδοχή πως οδηγούσε άλλος το ταχύπλοο το οποίο προκάλεσε το δυστύχημα στα ανοικτά της Αίγινας με τέσσερις ανθρώπους νεκρούς μεταξύ των οποίων κι ένα πεντάχρονο κορίτσι έδωσε ο αδελφός του καπετάνιου της λάντζας που πνίγηκε. Ο Μίλτος Τρίμης θεωρεί πως ο 77χρονος ανέλαβε την ευθύνη και καλύπτει εκείνον που οδηγούσε.

Ο Μίλτος Τρίμης μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο» τόνισε: «Ο Στέλιος μεγάλωσε στη θάλασσα. Από μικροί είμαστε μέσα σε καΐκια. Ήταν έμπειρος χειριστής. Όταν όμως ένα ταχύπλοο έρχεται προς τα πάνω σου με τόσο μεγάλη ταχύτητα δεν μπορείς να αντιδράσεις. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που πάθαμε. Δεν πιστεύουμε τα όσα ακούμε για το ποιος οδηγούσε» και πρόσθεσε «η λάντζα του αδερφού μου ήταν ένα μέτρο μεγαλύτερη από το ταχύπλοο.

Ήταν εννιά μέτρα. Σκεφτείτε λοιπόν με τι ταχύτητα έτρεχε το ταχύπλοο για να προκαλέσει τέτοια ζημιά στο καΐκι του Στέλιου. Ο αδερφός μου πάντα πηγαίνει σιγά για να ευχαριστηθεί ο κόσμος το δρομολόγιο. Δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω είναι ότι οδηγούσε ο 77χρονος. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος αυτής της ηλικίας με προβλήματα υγείας να είχε αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα. Εκτιμώ ότι οδηγούσε άλλος και ανέλαβε την ευθύνη ο 77χρονος. Είχε άλλωστε τον χρόνο να το σκεφτεί αφού διέφυγε μετά το περιστατικό. Ενδεχομένως ο χειριστής να ήθελε να κάνει φιγούρα περνώντας ξυστά από το καΐκι. Χάσαμε τον άνθρωπό μας τόσο άδικα».

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*