Άδωνις Γεωργιάδης: Αν εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ, ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει

0
12

«Eάν εκλεγώ αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει για τη ζημιά που έκανε στην χώρα», δήλωσε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Κυριακής, στα Ιωάννινα.

«Θέλω να πω στον κ. Τσίπρα μία κουβέντα. Καταλαβαίνω γιατί με στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, κάθε μέρα. Καταλαβαίνω, γιατί ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση προχθές εναντίον μου από το Γραφείο Τύπου του, γιατί μίλησαν εναντίον μου ο κ. Τσακαλώτος στην Βουλή, ο κ. Σταθάκης και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, που δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω. Είμαι τελείως βέβαιος ότι, δεν θέλει καθόλου ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ. Και θέλω να τους πω λοιπόν έχουν απόλυτο δίκιο. Πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην εκλεγώ αρχηγός στην Ν.Δ., γιατί εάν εκλεγώ δεσμεύομαι, ότι ο κ. Τσίπρας θα λογοδοτήσει, για την ζημιά που έκανε στην χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ντιμπέιτ των υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ , είπε: «Δημοκρατία χωρίς να μιλάμε μεταξύ μας, δεν υπάρχει. Δεν έχω ακούσει επίσημα ότι κάποιος φοβάται για το ντιμπέιτ, είναι ψεύτικη συζήτηση θεωρώ». Απευθυνόμενος δε προς τους συνυποψηφίους του, είπε: «Παρακαλώ πολύ με σεβασμό τους συνηυποψηφίους να αφήσουν τις δικαιολογίες και να πάμε να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα. Προφανώς και δεν κινδυνεύει η ενότητα την Ν.Δ., εάν μιλήσουμε μπροστά σε μία ανοικτή κάμερα. Αν δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα μπροστά σε μία ανοικτή κάμερα, πόσο μάλλον πίσω από μία κλειστή πόρτα».

Ο κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης, θα έχει συναντήσεις με φορείς στα Ιωάννινα, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Ηγουμενίτσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here