Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν κατεβαίνω για να χάσω

0
7

«Δεν κατεβαίνω για να χάσω», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε  ότι μέσα σε τρεις ώρες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του κατάφερε να συγκεντρώσει 14 υπογραφές από τις 50 που απαιτούνται.

Ερωτηθείς για το αν θα έχει και την υπογραφή του Μάκη Βορίδη, απάντησε πως «ο Μάκης είναι φίλος μου χρόνια, είχαμε κοινή διαδρομή, όμως δεν είμαστε ομάδα, δεν είμαστε το ίδιο πολιτικό πρόσωπο. Δεν ξέρω αν θα υπογράψει».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν έχει μηχανισμούς», και πρόσθεσε:«Είμαι αυτό που βλέπετε, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω μηχανισμούς, γιατί είχα βιοποριστικά προβλήματα να λύσω για την οικογένειά μου».

Αναφερόμενος στους άλλους υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ σχολίασε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δέκα χρόνια καριέρας στον τραπεζικό τομέα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε μεγάλη νίκη στην περιφέρεια Μακεδονίας. Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τι να πω;» Και συνέχισε τονίζοντας ότι «είναι καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη» διευκρινίζοντας: «η ιδέα ότι είναι ο Μεϊμαράκης μεταβατικός είναι λάθος. Εγώ πάντως, αν μαζέψω τις υπογραφές θα είμαι υποψήφιος. Κανένας και πρώτος εγώ δεν θεωρώ ότι αν κερδίσει κάποιος άλλος θα πάει χαμένη η παράταξη. Δεν είμαστε εχθροί».

Ερωτηθείς ποιον θα υποστηρίξει αν δεν περάσει στον 2ο γύρο, δεν απάντησε, σχολιάζοντας ότι «όποιος κατεβαίνει σε μάχη σκεπτόμενος την ήττα είναι χαμένος».

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεμαχία, κάτι που έχει κάνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «θα έχει ενδιαφέρον να οργανώσουμε ένα debate. Πέρα από τις ταμπέλες, πρέπει να μιλήσουμε για τις πολιτικές. Πιο λογικά και πιο πραγματιστικά, που σημαίνει πιο δεξιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here