Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με τρομοκράτες

0
7

Με τρομοκράτες δεν συγκυβερνώ, ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρω για τον κύριο Μεϊμαράκη, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κύριος Πανούσης είπε ότι ο κύριος Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Για αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα», είπε και πρόσθεσε : «Το κύριο είναι να κερδίσουμε την μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς. Ο κύριος Τσίπρας είχε κεντρικό σύνθημα το δεν πληρώνω και το κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, είναι ένα πολιτικός απατεώνας, τα πρόδωσε όλα».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι κάνει πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα και ότι έχει δημόσια εκφράσει τις θέσεις του: «Με τον Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Έχουμε διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα όπως για παράδειγμα στο σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλω να αδικούνται, αλλά δεν είναι το μείζον πρόβλημα της χώρας…» σημείωσε.

Αναφορικά με το ντιμπέιτ ο βουλευτής της ΝΔ είπε: «Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση δεν κάνουμε για αρχηγοί. Σε κάθε πολιτισμένη χώρα όποιος υποψήφιος δεν θέλει να συμμετέχει σε ντιμπέιτ είναι αυτομάτως εκτός κούρσας».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης, απάντησε σε όσους τον θέλουν να αποσύρει την υποψηφιότητά του: «Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ, θα φτάσω μέχρι την κάλπη κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here