Άδωνις Γεωργιάδης: Είστε φοροκλέφτης κ. Φλαμπουράρη

0
9

 

Προσωπική επίθεση στον υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη εξαπέλυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης επερώτησης στη Βουλή για τη διαφθορά, χαρακτηρίζοντάς τον ως «φοροκλέφτη».

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι «παραμύθια της μεταπολιτεύσεως το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» και ότι η περίπτωση Φλαμπουράρη με την κατασκευαστική εταιρεία «ΔΙΑΤΜΗΣΗ» «αποδεικνύει ότι το ηθικό πλεονέκτημα δεν ήταν πλεονέκτημα, αλλά ένα μεγάλο ψέμα».

«Τι μας είπε ο υπουργός. Ότι εγώ αγωνίζομαι 40 χρόνια για την Αριστερά. Δηλαδή κ. Φλαμπουράρη αν έχετε 40 χρόνια »αγωνιστής», μπορείτε να είστε φοροκλέφτης και να υποβάλλετε ψευδό πόθεν έσχες;», διερωτήθηκε.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του υπουργού ώστε να αποδειχθεί αν καταβάλλονται οι δόσεις από την πώληση της εταιρείας του.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη ρύθμιση του λογαριασμού υδροδότησης του κ. Φλαμπουράρη στο σπίτι που διαθέτει στην Αίγινα: «Λέτε ότι έχετε πάρει 1.000.000 ευρώ και μετά ζητάτε την διαγραφή, και το επιτυγχάνετε, από την ΕΥΔΑΠ ποσού της τάξης των 4.000 ευρώ από τα 6.000 ευρώ, επειδή είστε άπορος! Αυτό δεν είναι πλεονέκτημα της Αριστεράς, αλλά κοροϊδία του ελληνικού λαού. Να πάτε σε όλους τους Έλληνες και να πείτε ότι όποιος έχει κάτω από 1.000.000 ευρώ είναι άπορος!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here