Άδωνις Γεωργιάδης: Θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή

0
4

Βέβαιος ότι θα εκλεγεί πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία την άλλη Κυριακή εμφανίστηκε ο υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος υπογράμμισε ότι μετά τη μαζικότητα που είχε η προεκλογική του ομιλία στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαπίστωσε και είναι βέβαιος ότι θα είναι ο νέος αρχηγός του κόμματος.

«Πιστεύω ότι αυτή την Κυριακή δεν θα έχουμε πρόεδρο, πάμε στο δεύτερο γύρο και θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τους ψηφοφόρους που ζητούν να αλλάξει η ΝΔ να τον ψηφίσουν.

«Αν σας αρέσει η ΝΔ που βλέπετε προφανώς δεν θέλετε να ψηφίσετε εμένα. Αν σας αρέσει η ΝΔ όπως τη βλέπετε ψηφίστε τον κ. Μεϊμαράκη», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Καταλήγοντας, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ενότητα της παράταξης θα είναι διασφαλισμένη και μετά τις εκλογές, αναρωτήθηκε για πιο λόγο τίθεται αυτό το ερώτημα και υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ επειδή – όπως είπε χαρακτηριστικά – «εμείς κάναμε μια διαδικασία που δεν είχε ενδιαφέρον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here