Άδωνις για Βαρουφάκη: Δεσμευόμαστε ότι θα τον πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο

0
12
ÁÈÇÍÁ-ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ ÌÅ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÔÏÍ ËÏÕÊÁ ÐÁÐÁÄÇÌÏ.(EUROKINISSI // ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Τη δεσμευσή του ότι αν η ΝΔ έρθει πρώτο κόμμα στις εκλογές θα στείλει τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο,  εξέφρασε ο  Άδωνις Γεωργιάδης, όσον αφορά στις κατηγορίες πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ είχε σχέδιο για να βγάλει την χώρα εκτός ευρώ.

Mιλώντας στο Mega o κ. Γεωργιάδης σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Observer», εκφράζοντας την ελπίδα ότι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τώρα, «για να λύσουμε τη γλώσσα του πρώην ΥΠΟΙΚ και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε».

«Ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει να τη γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ. ευρώ», πρόσθεσε.

Σημειώνεται, ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Observer», ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι η ποινική του δίωξη δεν τον ενοχλεί καθόλου. «Θα έχει ενδιαφέρον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γιατί θα είναι άραγε; Για το «όχι» στην Τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν, θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here