Άδωνις: Η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα

 

Για τον κίνδυνο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να μετατεθεί ακόμη και για τον Μάιο, με σημαντικές συνέπειες στην οικονομία, προειδοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση χάνει και τον Απρίλιο. Καλό Μάιο… η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα» δήλωσε επιπλέον συμπληρώνοντας πως  η επιλογή του πρωθυπουργού να ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα αυτή την ώρα προκαλεί εντύπωση.

Διευκρίνισε πάντως ότι αδημονεί να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. «Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια περά από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα. Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%» σημείωσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ παρατήρησε σκωπτικά ότι «Εξεταστική για τη διαπραγμάτευση το καλοκαίρι του ‘15, και τα capital control έχουν ξεχάσει να κάνουν».

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code