‘Αδωνις: Ο Σύριζα μπορεί να πουλήσει την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία

0
10

«Ανθρωπάκια, που μπορούν να πουλήσουν και την Ακρόπολη για να παραμείνουν στην εξουσία», χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τους βουλευτούς και τους υπουργούς του Σύριζα, μιλώντας στο aixmiradio και στον Αντώνη Λιάρο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε εξαιρετικά σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, υποστηρίζοντας ότι οι μόνοι ιδεολόγοι ήταν όσοι αποχώρησαν, αρνούμενοι να ψηφίσουν όσα κατήγγειλαν στο παρελθόν. «Διαφωνώ απολύτως με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά δε γίνεται να μην παραδεχτώ ότι τίμησαν την πορεία τους. Όλοι οι άλλοι ψήφισαν τα πάντα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι αντιπαρέβαλε τη στάση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ -όταν ψήφιζαν μνημόνια- από τη σημερινή των Σύριζα και ΑΝΕΛ. «Tότε υπήρχαν τεράστιες εσωτερικές συγκρούσεις, τώρα καμία τριβή. Βγαίνουν και δηλώνουν ότι αποκλείεται να δεχθούν αφορολόγητο κάτω από 9,100 ευρώ και μετά πανηγυρίζουν επειδή ψήφισαν 8,600 ευρώ. Βγαίνουν και υποστηρίζουν ότι δεν δεχτούν περικοπή του ΕΚΑΣ και μετά πανηγυρίζουν επειδή ψήφισαν αναδρομική περικοπή του. Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην κυβέρνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here