Άδωνις: Ο Τσίπρας έχει κρύο αίμα στο ψέμα

0
8

 

«Έχει κρύο αίμα στο ψέμα» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις θέσεις που εξέφρασε ο Πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Μιλώντας στο Mega, ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε αναφορικά με τη 13η σύνταξη αλλά επιχειρεί να περικόψει και την 12η, ενδεχομένως και την 11η.

Σχετικά με το αίτημά του για κουλτούρα συναίνεσης ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι την ζητάει κάποιος που όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για «γερμανοτσολιάδες».

«Ο άνθρωπος είναι ανερυθρίαστος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης καθώς, όπως είπε, κάλεσε τα κόμματα να συμφωνήσουν να μην μειωθούν οι συντάξεις ωστόσο αυτές έχουν ήδη μειωθεί κατά 710 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από αυτά που ήταν να διοχετευτούν στον ΕΟΠΥΥ ο οργανισμός δεν έχει λάβει τίποτα.

Πρόσθεσε μάλιστα πως όταν συνεκλήθη το συμβούλιο των αρχηγών είχε ήδη κατατεθεί ο προϋπολογισμός.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και διαβεβαίωσε ότι εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός θα συλλαμβάνονται όσοι τα προκαλούν ενώ θα πληρώνουν αποζημιώσεις είτε οι ίδιοι είτε οι γονείς τους εάν είναι ανήλικοι.

Για την προεκλογική εκστρατεία στη ΝΔ σημείωσε ότι απομένει να γίνει η συμβασιοποίηση με τη Vodafone, ενώ μίλησε για κόστος περί τις 700.000 ευρώ που -εφόσον στις κάλπες προσέλθουν 300.000 άνθρωποι- θα καλυφθεί επαρκώς αφήνοντας και περίσσευμα ενώ εάν οι προσερχόμενοι ψηφοφόροι είναι κάτω από 200.000 θα υπάρξει ζημιά.

Αναφορικά με την προσωπική του επίδοση, δήλωσε ότι έχει ευχαριστηθεί την εκλογική μάχη και πως αυτό που αφουγκράζεται από τον κόσμο είναι πως όσοι τον ακολουθούν το κάνουν επειδή πιστεύουν στη μάχη των ιδεών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here