Άδωνις: Συγνώμη για τα «γαλλικά» της ΝΔ

0
36

 

«Συγνώμη» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εικόνα που έδωσε χθες η Νέα Δημοκρατία, σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλον τον κόσμο, ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, για την εικόνα που έδωσε χθες η ΝΔ. Δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η πραγματική ΝΔ που θέλουμε» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συγγνώμη από τους κατοίκους της Δράμας -γιατί σήμερα μού είχαν οργανώσει μια εκδήλωση που αναμένετο προσέλευση μεγαλύτερη από της Χαλκιδικής, με πάνω από 500 άτομα- αλλά κατεβαίνω στην Αθήνα και ζητώ συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων πριν την ΚΟ, ώστε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά σήμερα, να λυθούν όλα τα θέματα σήμερα, να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή την ντροπιαστική εικόνα και βεβαίως να ασχοληθούμε τόσο με τη δημοκρατική διαδικασία εκλογής αρχηγού όσο και κυρίως με την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς γιατί έκανε την πρόταση για τη συνάντηση δημοσίως, είπε πως «όταν αρχίζουν οι συμπεριφορές να πηγαίνουν σε επίπεδο «γαλλικών», καλό είναι να είναι όλα δημόσια από εδώ και μπρος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here