Άδωνις: Τι θα ρωτούσα τον Λάκη Λαζόπουλο αν μου έδινε φωνή στο Αλ Τσαντίρι

1
9

 

Όλα όσα θα ρωτούσε τον Λάκη Λαζόπουλο αν του έδινε φωνή και του επέτρεπε να εμφανιστεί ζωντανά στο Αλ Τσαντίρι, το βράδυ της Τρίτης, αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

«Αν μου έδινε φωνή και έβγαινα ζωντανά στον αέρα, θα τον ρωτούσα γιατί έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό, 3.000.000 ευρώ. Επίσης θα τον ρωτούσα με στοιχεία από πού βγάζει το συμπέρασμα ότι εγώ θέλω να διαλύσω τη Νέα Δημοκρατία και πότε ακριβώς «έγλειψα» τη χούντα. Ακόμη, θα τον καλούσα να μου πει γιατί κρίνει τους πάντες εκτός από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα», δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό.

Όσον αφορά το γιατί θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, υποστήριξε πως ακούγοντάς τον να κάνει παρέμβαση στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας εναντίον του, θέλησε να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο ίδιος θέλει ένα κόμμα που δεν θα φοβάται: «Αυτή τη φορά επιχειρήθηκε από τον κ. Λαζόπουλο παρέμβαση στα εσωκομματικά της ΝΔ, ώστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε… Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει επηρεάσει τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα με τις εκπομπές του».

Ο κύριος Γεωργιάδης είπε ακόμη πως από την νύχτα της Τρίτης φτάνουν στο γραφείο του λουλούδια και μηνύματα συγχαρητηρίων από πολίτες που του έλεγαν: «Καλά έκανες με τον Λάκη, φτάνει πια!»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πάντως, δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με συνεργάτες του.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here