Άδωνις: Ο Παππάς είναι φασίστας – Είναι φίλος του Παττακού, απαντά ο Παππάς

0
6

 

 Με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες αγρίεψε η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Νέα Δημοκρατία με τον αντιπρόεδρο της γαλάζιας παράταξης Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, ενώ ο κ. Παππάς κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υπερασπίζεται τη διαπλοκή.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «φασίστα» τον υπουργό Επικρατείας με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Το παραμύθι του Παππά ότι ήρθαν οι καλοί για να διώξουν τους κακούς, εγώ δεν το τρώω. Να μη γυρίσουμε σε εποχές που χρειαζόμαστε ένα νέο Μαρούδα με το όνομα Νίκο Παππά για να παίρνουμε άδεια για το τι θα λέμε» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας με ανακοίνωσή του, ο κ. Παππάς ανταπέδωσε τα πυρά.

«Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού» είπε.
Έκανε λόγο για διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και απευθύνθηκε στην ΝΔ ζητώντας να πάρει επίσημα θέση.
«Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here