Άδωνις Γεωργιάδης: Εγώ θα γίνω Πρόεδρος

0
2

Απόλυτα βέβαιος ότι θα καταφέρει να μαζέψει τις απαιτούμενες 50 υπογραφές και ότι θα κερδίσει και την προεδρία της Ν.Δ. εμφανίστηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης, έχοντας ως τώρα κατά δήλωση του 40 και με μία μόλις ημέρα να απομένει.

«Θα έχω τις 50 υπογραφές και θα κερδίσω», είπε ο Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά ενώ περιέγραψε και το ιδεολογικό του στίγμα όταν θα αναλάβει την προεδρία. «Εγώ δεν λέω ότι αν γίνω αρχηγός της ΝΔ θα στρίψω τη ΝΔ δεξιά, δεν λέω ότι θα αποκλείσουμε το Κέντρο, το αντίθετο θα παραμείνει Κεντροδεξιά. Απλώς λέω ότι διεκδικώ στην Ελλάδα όπως μπορεί με υπερηφάνεια ο κ.Τσίπρας να δηλώνει αριστερός και να παίρνει στην πρωθυπουργία ως αριστερός έτσι να μπορώ και εγώ να δηλώνω με την ίδια υπερηφάνεια ότι είμαι δεξιός», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά με το όραμά του, είπες πως «θέλει το κόμμα να είναι ανοιχτό στην κοινωνία».

«Η δική μου υποψηφιότητα συμβολίζει ότι ένας άνθρωπος που πριν από λίγα χρόνια δεν ήταν καν στην ΝΔ, που τιμήθηκε δυο φορές από τους  ψηφοφόρους της ως βουλευτής στις πρώτες θέσεις, που τον τίμησε η ΝΔ σε θέση στο υπουργικό της συμβούλιο, που τον τίμησε η ΝΔ  ως κοινοβουλευτικό  της εκπρόσωπο, τώρα μπορεί να διεκδικεί ακόμα και την αρχηγία της», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here