Άδωνις σε Φωτίου: Προσέξτε μη καταψηφίσουμε σήμερα και σας στείλουμε σπίτια σας

0
10

Καβγάς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Θεανώ Φωτίου μετά τις «αιχμές» του βουλευτή της ΝΔ προς την αναπληρώτρια υπουργό για χρήματα που έχει στο εξωτερικό.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης απείλησε, ότι μπορεί να η Νέα Δημοκρατία να μην ψηφίσει σήμερα. Στον καβγά πήρε μέρος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ο οποίος κάποια στιγμή κινήθηκε επιθετικά προς τον βουλευτή της ΝΔ.

Συγκεκριμένα η ένταση ξεκίνησε μετά την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργίαδη στην τοποθέτηση της κ. Φωτίου σχετικά με τους πλειστηριασμούς.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής έκανε λόγο για το χειρότερο Μνημονιο από όλα, το οποίο έφερε η Αριστερά καλώντας εντόνως την υπουργό να απαντήσει αν έχει φέρει στην Ελλάδα τα χρήματα που διατηρεί στο εξωτερικό. «Προσέξτε μη καταψηφίσουμε σήμερα και σας στείλουμε σπίτια σας» κατέληξε ο κ. Γεωργίαδης.

Αμέσως μετά πήρε το λόγο η κυρία Φωτίου η οποία σε έντονο ύφος απαίτησε να σταματήσει η λάσπη σε συγκρικριμένους ανθρώπους. «Ειναι μία γνωστή λάσπη που ξεκίνησε με τον ΕΝΦΙΑ», τόνισε η υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι «για τα λεφτά που είχε στην Αγγλία από το 1991 που εργάζομαι, από τα 100.000 λίρες εντός των τριών τελευταίων ετών έφερα τις 50.000 λίρες. Να αφήσουν όλες αυτές τις ιστορίες» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here