ΑΕΚ: Ένταση με τον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας στη συνάντηση με Σκουρλέτη

0
10

Aνέβηκαν τόνοι στη συνάντησης της ΑΕΚ και του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, για το γήπεδο της Ένωσης.

Όλα ξεκίνησαν με την πρόταση του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου, να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης σε άλλο χώρο, προκρίνοντας ως παράδειγμα την έκταση στο ύψος της Renault.

«Στη Renault να κάνεις το δημαρχείο αν θέλεις» φέρεται ειπών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, μετά το τέλος της συνάντησης.

Προς το τέλος της συζήτησης οι τόνοι χαμήλωσαν, με την ΑΕΚ και το δήμο να συμφωνούν στη δημιουργία ομάδας εργασίας, που θα κινηθεί και θα εργαστεί στο θέμα της διαβούλευσης για την περιβαλλοντική μελέτη.

«Δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα» επιβεβαίωσε την ένταση ο Πάνος Σκουρλέτης. «Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο» πρόσθεσε ο υπουργός.

«Αποφασίστηκε να κάνουμε μια κοινή ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή και του υπουργείου, στην οποία θα καλέσουμε και την Περιφέρεια, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Και οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο ώριμες και αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα γήπεδο που θα τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της και τις ανάγκες της πόλης» πρόσθεσε.

Πηγή φωτογραφίας:

INTIME SPORTS/VICHOS NIKOS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here