Αεροπλάνο Ερντογάν: Από Ρώμη έως Τεχεράνη για 6 ώρες στον αέρα

0
16
REFILE - CORRECTING HEADLINE - Turkish President Tayyip Erdogan speaks to media in the resort town of Marmaris, Turkey, July 15, 2016. REUTERS/Kenan Gurbuz

 

Χώρα διαφυγής αναζητούσε μόλις εκδηλώθηκε το στρατιωτικό πραξικόπημα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς η ζωή του ήταν σε άμεσο κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο του έκοβε βόλτες πάνω από ολόκληρη την Ευρώπη ζητώντας άσυλο από τις πολιτικές ηγεσίες για να δεχθεί αρνητική απάντηση απ’ όλους.

«O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ρώμης Τσαμπίνο», μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι Rai news 24.

Την πληροφορία έδωσε ο διευθυντής του Rai News, Αντόνιο Ντι Μπέλλα, προσθέτοντας ότι η Γερμανία φέρεται να αρνήθηκε να επιτρέψει στον Ερντογάν να προσγειωθεί στο έδαφός της.

Φαίνεται πως η Μέρκελ έδειξε κόκκινο φως στο αεροπλάνο του Ερντογάν που είδε τους φίλους του ηγέτες της Ευρώπης να του κλείνουν ηχηρά την πόρτα.

Ακόμη και η Τεχεράνη του αρνήθηκε την προσγείωση στον χώρο της και το άσυλο που τόσο είχε ανάγκη ο Ερντογάν.

Ωστόσο, το πραξικόπημα απέτυχε με τη βοήθεια του λαού που στηρίζει τον πρόεδρό του με κάθε τρόπο και τίμημα της ζωής του κι έτσι έπειτα από εξάωρη περιπέτεια και περιπλάνηση στον αέρα ο Ερντογάν επέστρεψε στο Ατατούρκ θριαμβευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here