Αφέθηκε ελεύθερος ο Λ. Μπόμπολας μετά την καταβολή 1,8 εκατ. ευρώ

0
7

Στην καταβολή του ποσού του 1,8 εκατ. ευρώ προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΑΚΤΩΡ Λεωνίδας Μπόμπολας προκειμένου να αποφύγει τις δικαστικές περιπέτειες που ακολουθούν στις υποθέσεις φοροδιαφυγής.

Ο κ. Μπόμπολας που προσήχθη στην Εισαγγελία, δήλωσε την πρόθεσή του να προχωρήςει άμεσα σε καταβολή των αναγκαίων ποσών, όπως και έκανε με αποτέλεσμα να μην συνεχιστούν σε βάρος οι προβλεπόμενες δικαστικές διαδικασίες, όπως η παραπομπή σε δίκη κλπ.

Όπως γράφει το ΒΗΜΑ ο ίδιος ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου του επιδόθηκε δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα, συνολικά ποσού 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Αθανασίου έδωσε εντολή να ασκηθεί η δίωξη για το ποσό αυτό φοροδιαφυγής, όταν πριν από ημέρες ειδοποιήθηκε ο επιχειρηματίας από τη Διεύθυνση Μεγάλου Πλούτου του υπουργείου οικονομικών να πληρώσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Στη συνέχεια εκδόθηκε το ένταλμα για το ποσό αυτό και όταν εμφανίστηκε σήμερα του επιδόθηκε και νέα δίωξη για τα άλλα 2 εκατ. ευρώ. Τα ποσά αυτά προκύπτουν από τη λίστα Λαγκάρντ και τις καταθέσεις του συγκεκριμένου και άλλων μελών της οικογενείας του. Ο αδελφός του, Φώτης Μπόμπολας, έχει ήδη καταβάλει το ποσό των 1,8 εκ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here