Αγγελοπούλου σε Τσίπρα: Να έχεις ιδέες αλλά να είσαι και doer

0
1
ω 𱼥䱯򠴯�щƁ, kݮ粠Գ߰񡲬 󵭯쩫埠쥠�霭�c㥫ﰯ��󵭜�󧠴筠ĥ�ᠱ0 ͯ嬢񟯵 2014, 쥠ᶯ񬞠�񾴯 孴�𧲠󵭝䱩ﵠClinton Global Initiative, 𯵠𱯣񡬬ᴟ楴᩠㩡 �ݫﲠɯ���15, 󴧭 hޭᮊ(EUROKINISSI/ŕǠ֕ˁʔϕ)

Να επενδύσουν στην Ελλάδα κάλεσε τους επιχειρηματίες ομογενείς επιχειρηματίες ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται.

«Η Ελλάδα σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Ξέρω ότι όλοι σας αγαπάτε την Ελλάδα. Tώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να απέχετε καθώς η χώρα μπήκε σε περίοδο πολιτικής σταθερότητας, με κυβέρνηση τετραετίας η οποία «έχει στρατηγικό όραμα για τη χώρα. Δεν έχει σημασία αν είσαι δεξιός η αριστερός είμαστε όλοι Έλληνες.», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του Πρωθυπουργού.

Aνάμεσα στους ομογενείς εκατομμυριούχους που έδωσαν το παρών στην δεξίωση του Hellenic Initiative στον Πύργο 4 του World Trade Center, ήταν οι Τζον Κάλαμος και  Τζον Κατσιματίδης ενώ το παρόν έδωσε και η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία μάλιστα είπε σύμφωνα με το New Greek TV προλόγισε τον Πρωθυπουργό και είπε:

«Αν ζητούσε τη δική μου συμβουλή θα του έλεγα ότι το σημαντικό δεν είναι να έχεις ιδέες άλλα να είσαι doer, να κάνεις πράξη αυτά που λες».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here