Άγρια κόντρα Ποταμιού – Δούρου για «βόλεμα συγγενών»

0
2

 

Καταγγελίες με υπονοούμενα και σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν το Ποτάμι και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «βόλεμα συγγενών».

Το Ποτάμι επικαλούμενο δημοσιεύματα της ιστοσελίδας liberal.gr, κάνει λόγο για «Αγία Οικογένεια» πλασμένη για το δημόσιο, ενώ με περίσσια ειρωνεία καταλήγει: Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Ο ένας, ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής, τοποθετήθηκε διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ. Ο δεύτερος, ο αδελφός της κυρίας Ρένας Δούρου, Πάνος φέρεται σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα να εισπράττει ενάμιση μισθό(!) ως απασχολούμενος στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Στην κρατικοδίαιτη οικογένεια προστέθηκε και η σύζυγος του αδελφού, η οποία ως δικηγόρος άρχισε να αναλαμβάνει υποθέσεις του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής.

Προφανώς πρόκειται για οικογένεια πλασμένη για το Δημόσιο αφού τέσσερα μέλη της με αξιοκρατικά κριτήρια συμπεριλήφθηκαν σ’ αυτό.Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο του το μεγαλείο.

Τομέας Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ποταμιού»

Σκληρή απάντηση από τη Ρένα Δούρου

Κύκλοι της περιφέρειας Αττικής έκαναν λόγο για επιχείρηση σπίλωσης αναφέροντας ότι οι πολίτες γνωρίζουν τον βίο όλων.

«Όπως και σε άλλη περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν, όταν επιχειρήθηκε η σπίλωση της Ρένας Δούρου, έτσι και σήμερα η μόνη απάντηση είναι : αξιοπρέπεια, διαφορετικό ήθος, νομιμότητα. Οι πολίτες γνωρίζουν το βίο όλων μας και είναι οι τελικοί κριτές» ανέφεραν οι κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής σχολιάζοντας τις καταγγελίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here