Άγριος καυγάς Γιακουμάτου-Ρωμανιά: «Βούλωσέ το» – «Αυτά στη γυναίκα σου»

1
3

Απίθανα πράγματα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με τον Γιώργο Ρωμανιά και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο. Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων διαμαρτυρόταν επειδή ο συνομιλητής του δεν τον άφηνε να τελειώσει τη φράση του και το στούντιο πήρε…φωτιά!

«Πραγματικά με έσκασε! Δεν με αφήνει να το πω», είπε ο κ. Ρωμανιάς και απευθυνόμενος στον κ. Γιακουμάτο συνέχισε «Για αυτό βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι. Και θα βρίσκεστε συνέχεια αν δεν καταλάβατε τι κάνετε», για να πάρει την απάντηση «Μέχρι το Σεπτέμβρη ψάξε πολιτική στέγη, θα δεις τι θα γίνει».

Παρενέβη ο Γιώργος Αυτιάς, επιχειρώντας να διακόψει για διαφημίσεις «Πάμε σε ένα διάλειμμα μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα», είπε, αλλά  οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.

«Ρε γ@@το, δεν θα με αφήσει να τελειώσω!», αντέδρασε ξανά ο κ. Ρωμανιάς όταν τον διέκοψε ο κ. Γιακουμάτος, με τον παρουσιαστή να μπαίνει ανάμεσά τους για να τους ηρεμήσει. «Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας!», είπε έξαλλος ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων που συνέχισε «Βούλωσέ το επιτέλους! Βούλωσέ το να το ακούσεις».

Αποτέλεσμα: ο βουλευτής της ΝΔ είπε σε έντονο ύφος «Το »βούλωσέ το» στη γυναίκα σου. Το »βούλωσέ το» αλλού. Λες ψέμματα ανελλιπώς!»

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ήξερε κι αυτός την απόλυτη αλήθεια όταν ήταν στην αντιπολίτευση.Τώρα σαν κυβερνητικός τα μπουρδουκλώνει και δεν ξέρει τι λέει κι όποιος του πει πως δεν ξέρει τι του γίνεται είναι έτοιμος να τον ξεσκίσει. Ρωμανιάς , πρώτη φορά αριστερά. Να τους χαιρόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here