Άγριος καυγάς στην Εξεταστική μεταξύ Κοντομηνά και Κασιδιάρη (Live)

0
11

 

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ καταθέτει ο ισχυρός άνδρας του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.

Όμως δεν πρόλαβε καν να αρχίσει να καταθέτει ο Δημήτρης Κοντομηνάς, οποίος επιτέθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας του «άντε ρε τίποτα» με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να λέει «Δε σηκώνομαι γιατί είσαι γέρος. Άντε ρε καραγκιόζη».
Aναλυτικότερα, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής στην τοποθέτηση του αρχικά θέλησε να δείξει, κατά την πάγια τακτική του απέναντι στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής στην Εξεταστική, ότι (και) ο Alpha δεν παρουσιάζει επαρκώς στο πλαίσιο της αντικειμενικότητας και του πλουραλισμού την Χρυσή Αυγή με τον Δημήτρη Κοντομηνά να απαντά πως “αν δείξουμε αυτά που κάνετε καήκατε”.

Ο Κασιδιάρης απάντησε “και τι είστε εσείς; Κριτικός κινηματογραφου ή ο Σπήλμπεργκ” και κάπου εκεί η κατάσταση “ξέφυγε”. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής σε έντονο ύφος και κουνώντας τα χέρια του ζητούσε από τον Δημήτρη Κοντομηνά να μην κουνά… τα χέρια του καθώς “υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος”!…

Ελάχιστες στιγμές αργότερα ο Ηλίας Κασιδιάρης επέδειξε μια εκτυπωμένη σελίδα με φωτογραφία από ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού λέγοντας πως το κανάλι του Δημητρη Κοντομηνά διαστρεβλώνει σε βάρος της Χρυσής Αυγής τα ρεπορτάζ τα οποία προβάλει. Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη συνέχεια ρώτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά αν το όνομα του βρίσκεται στην Λίστα Λαγκάρντ.

“Ακούστε κύριε τίποτα, γιατί είστε τίποτα. Είπα και προηγουμένως ότι υπάρχει έγγραφο του ελβετικού υπουργείου Δικαιοσύνης που αναφέρει ότι δεν έχω σχέση με την HSBC” απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Ηλία Κασιδιάρη εκτός εαυτού να φωνάζει “τι λες ρε καραγκιόζη. Βλάκα. Σέβομαι που είσαι 100 χρονών και δεν σηκώνομαι πάνω”…

Η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here