Αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου

0
8

 

Την εθνική οδό Άργους – Ναυπλίου έκλεισαν νωρίτερα αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου του νομού.

Περίπου 200 άτομα, συγκεντρώθηκαν στην εθνική οδό ‘Αργους – Ναυπλίου, στο ύψος της Δαλαμανάρας και με 80 περίπου τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα κατέλαβαν το οδόστρωμα της εθνικής κι απέκλεισαν την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ως εκ τούτου, για περίπου δύο ώρες η κυκλοφορία μεταξύ των δύο πόλεων της Αργολίδας διεξαγόταν μέσω μικρής παρακαμπτήριας οδού.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται τόσο για το σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση, όσο και για το φορολογία των αγροτών σημειώνοντας ότι δεν αντέχουν το υψηλό κόστος φορολόγησης και πρέπει να μπει φραγμός στα σχέδια της κυβέρνησης για να μην καταρρεύσει η πρωτογενής παραγωγή της χώρας.

Οι αγρότες σε δηλώσεις τους υπογράμμισαν ότι «θα στρατοπεδεύσουμε στα μπλόκα και δεν θα επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here