Αγωγές κατά των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso» καταθέτει η Φώφη Γεννηματά

0
46

 

Στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά καταθέτοντας αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Εσπρέσσο» για όσα έγραψαν σχετικά με αργομισθία του συζύγου της Ανδρέα Τσούνη επί πέντε χρόνια στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, την περίοδο 2009 ως 2014.

Η κα Γεννηματά κάνει λόγο για διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο την ίδια προσωπικά και την οικογένεια της, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο «για χυδαία ψεύδη που έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και έχουν λάβει συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Φ. Γεννηματά είναι η εξής:

«Σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΕΣΠΡΕΣΣΟ», τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τόσο το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Παράταξη, όσο και εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου.

Τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Η σκοπιμότητα είναι προφανής, διότι αυτά τα χυδαία ψεύδη έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και έχουν λάβει συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις.

Το ότι επανέρχονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου αποκαλύπτει τα κίνητρα τόσο των εντολέων, όσο και των εντολοδόχων.

Όμως επειδή η αλήθεια είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη

Επειδή η χυδαιότητα και το ψέμα ξεπερνούν κάθε όριο δεοντολογίας και ανοχής.

Έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν την σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here