Αγωνία για τον Σουμάχερ: Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή του (BINTEO)

0
11

 

Ήταν το 1996 που ο νεαρός Μίκαελ Σουμάχερ εν μέσω βιβλικής πλημμύρας κέρδισε το πρώτο του Γκραν Πρι στην πίστα της Βαρκελώνης. Είκοσι χρόνια μετά, ο θρυλικός οδηγός της Formula 1 βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απομονωμένος στην έπαυλή του στη λίμνη της Γενεύης, στην Γκρενόμπλ.

Κανείς δεν γνωρίζει πλέον ποια είναι η πραγματική κατάσταση της υγείας του, αν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ή αν χειροτερεύει. Ακόμη και αν είναι στάσιμη… Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα από τον Δεκέμβριο του 2013, οπότε στις πλαγιές των Άλπεων γράφηκε ο επίλογος μίας μεγαλειώδους πορείας.
Κι ενώ κατά διαστήματα πολλές φήμες κυκλοφορούν για την υγεία του «Σούμι», τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα δημοσίευμα, αυτήν τη φορά αμερικανικής εφημερίδας, NewsEveryDay, το οποίο επικαλείται ως ανώνυμη πηγή την αποκάλυψη ενός νευροχειρουργού, ο οποίος κάνει λόγο για απότομη επιδείνωση. «Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, κατάσταση είναι πολύ άσχημη, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» φέρεται να λέει ο νευροχειρουργός προκαλώντας νέες ανησυχίες στους ανά τον κόσμο θαυμαστές του πιλότου της F1.

Όσο παραμένει στη ζωή η ελπίδα παραμένει κι αυτή ζωντανή, πως ίσως κάποια μέρα ο Σουμάχερ επανέλθει έστω και μερικώς.

Η οικογένεια τηρεί απόλυτη σιγή και κρατά τον «Σούμι» στην έπαυλη της Γκρενόμπλ η οποία έχει μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο. Ελάχιστοι και αξιόπιστοι φίλοι κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι και να δουν τον Μίκαελ.

Η αλήθεια είναι ότι εκείνος βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, τα μάτια του είναι ορθάνοιχτα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες ουδέποτε κατάφερε να έλθει σε επαφή με το περιβάλλον του. Δυόμισι χρόνια παραμένει σε κωματώδη κατάσταση και όλοι αγωνιούν για το τέλος, αυτό που θα γράψει κι επισήμως τον τραγικό επίλογο σε μία λαμπερή καριέρα και τη ζωή ακόμη ενός θρύλου της Formula 1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here