Αιματηρή ομηρία κοντά στο Παρίσι με τρεις νεκρούς

0
5

 

Τέλος στην ομηρία στην Ιβλίν κοντά στο Παρίσι με τρεις νεκρούς. Τα ξημερώματα της Τρίτης  ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις κι εκπυρσοκροτήσεις καθώς ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν και τερμάτισαν την τραγωδία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ένας άνδρας σκότωσε ένας αστυνομικό καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι. Στη συνέχεια οχυρώθηκε μέσα στο σπίτι του θύματος, λαμβάνοντας ως ομήρους τη γυναίκα του και το γιο του.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, ο δράστης είναι νεκρός ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκε η σορός της συζύγου του αστυνομικού κι ένα παιδί σώο. Το παιδί είναι τριών ετών. Πιθανότατα ήταν αστυνομικός και η σύζυγος του πρώτου νεκρού.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν γαλλικά μέσα ότι ο δράστης εμφανιζόταν ως φανατικός ισλαμιστής.  άλλα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο δράστης τελικά έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών φωνάζοντας στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος». Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

«Ούτε η ταυτότητά του δράστη, ούτε τα κίνητρά του» έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας Πιερ-Ανρί Μπραντέ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here