Αίσιο τέλος στην υπόθεση «Φυστίκια και Απεριτίφ».

0
6

Ελεύθερη μετά από πέντε μήνες κράτησης στη φυλακή αφέθηκε σήμερα η κόρη του προέδρου της Korean Air, Χέδερ Τσο. Το εφετείο, επικαλούμενο τον πρότερο έντιμο βίο της και το γεγονός ότι είναι μητέρα ανήλικων διδύμων, ανέστειλε την ποινή που της είχε επιβληθεί για την οργισμένη της αντίδραση απέναντι σε μέλος του πληρώματος επειδή δυσαρεστήθηκε από τον τρόπο που της σέρβιρε φυστίκια με το απεριτίφ της.

Η αγένεια της κληρονόμου είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με το δικαστήριο της Νότιας Κορέας να την κρίνει τελικά ένοχη, για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας της πολιτικής αεροπορίας.

Η Τσο επέβαινε στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, το οποίο είχε ξεκινήσει κανονικά τη διαδικασία απογείωσης. Σύμφωνα με τους συνεπιβάτες της κληρονόμου, εκείνη εξαγριώθηκε επειδή όταν ο συνοδός αέρα, Παρκ Τσανγκ-γιν, της πρόσφερε τα φιστίκια της, όπως ήταν στο σακουλάκι και όχι σερβιρισμένα σε πιάτο. Μάλιστα, η ίδια εξοργίστηκε τόσο πολύ που ζήτησε την επιστροφή του αεροπλάνου στην πύλη για να τον κατεβάσει!

Ο δικηγόρος της Τσο είχε δηλώσει μετά την καταδικαστική απόφαση ότι η πελάτισσά του είχε μετανιώσει για τον πόνο που είχε προκαλέσει στα μέλη του πληρώματος με την κακή συμπεριφορά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here