Αϊβαλιώτης κατά Άδωνι: Κάνει το… «κοφτήρι

0
9

 

Για υποψηφιότητα – «κοφτήρι» του Άδωνι Γεωργιάδη κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης.

«Υπάρχουν «παίκτες» που βάζουν «γκολ» και άλλοι που είναι επιφορτισμένοι με το να κάνουν τα …«κοφτήρια». Η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη αποσκοπεί στο να «κόψει» ψήφους ώστε να μην είναι στον «τελικό» το δίδυμο Τζιτζικώστα-Μεϊμαράκη.Αλλωστε, ο τελευταίος «εκλέκτορας»(ο 50ος) που υπέγραψε την υποψηφιότητα Γεωργιάδη ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής : ο συμπαθής νεαρός με το Κρητικό όνομα, ο κ. Τοκάκης ,δήλωσε σε κανάλι ( ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ)ότι «τον χωρίζει άβυσσος από τον Γεωργιάδη» και υπέγραψε την υποψηφιότητα του στο «παρά ένα» για να του…δώσει την ευκαιρία να μετάσχει, αλλά τόνισε ότι δεν θα τον ψηφίσει για αρχηγό!

Δηλαδή υπέγραψε μια υποψηφιότητα κάποιου για να ηγηθεί του ταλαιπωρημένου κόμματος του, αλλά συγχρόνως λέει ότι τον απορρίπτει(!) γιατί-όπως είπε- « δεν συμμερίζεται τις απόψεις του Γεωργιάδη αφού θέλει μια ΝΔ που να κινείται στο κέντρο»… Εν ολίγοις , ο κ. Τοκάκης είπε ακριβώς ό,τι λέει και ο έτερος υποψήφιος Κυριάκος Μητσοτάκης» δήλωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

«Όσο για την επίθεση που εξαπέλυσε χτες ο Α.Γεωργιάδης στον έτερο αποστάτη τού ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη σχετικά με το ότι δεν στήριξε την υποψηφιότητά του, απλώς να θυμίσω –παραφθαρμένη- την γνωστή ρήση «Μεταξύ αποστατών, ειλικρίνεια»…» πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here