«Άκυρο» Στουρνάρα σε Κωνσταντοπούλου: Δεν μπορώ να έρθω τη Δευτέρα στη Βουλή

0
10
m᷾񧳧 �հﵱ㯽 頻ﭯ쩪�霭�Ӵﵱ휱ᠨ�㱡� ꡩ �᭡𫧱�񞳴ﵠӴẪアᠡ𼠴ݣᱯ ̡ﵬ쥴ܠ�﫯꫞񹳧 �󵭜�󧲠�б���筠�ꡬН찴砵 ɯ��12 (EUROKINISSI-ԁԉM`̐ϋQǩ

Την απουσία του από τη Βουλή τη Δευτέρα, προανήγγειλε ο Γιάννης Στουρνάρας, σημειώνοντας ότι εκείνη την ημέρα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις για τη χώρα…

Συνεργάτες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας τονίζουν ότι ο κ. Στουρνάρας σέβεται τους Ελληνες βουλευτές και όταν ήταν υπουργός είχε ανταποκριθεί όποτε τον καλούσαν για ενημέρωση τόσο στη Βουλή όσο και κατ’ ιδίαν.

Ωστόσο, ότι την Δευτέρα που τον έχει καλέσει η Πρόεδρος τη Βουλής να μιλήσει για τη Siemens, δεν είναι δυνατόν να βρεθεί στη Βουλή εξαιτίας των κρίσιμων εξελίξεων στο πεδίο της διαπραγμάτευσης.

«Ολοι οι βασικοί πυλώνες του οικονομικού συστήματος πρέπει να είναι σε επιφυλακή εκείνη την ημέρα» φέρεται να δηλώνει ο διοικητής της ΤτΕ σημειώνοντας ότι πρέπει να είναι στο πόστο του και απερίσπαστος εκείνες τις ημέρες.

«Αργότερα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει με το καλό και θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια διάσωσης της χώρας θα βρεθεί χρόνος και για την επιτροπή Θεσμών της Βουλής» διαμηνύει το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα.

Να υπενθυμιστεί, ότι η Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε δημοσιογράφους την Παρασκευή, άφησε να εννοηθεί ότι «υπάρχουν και συνέπειες» σε περίπτωση που δεν παραστεί στη Βουλή ο διοικητής της ΤτΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here