Άκουσα ξανά τη φωνή του!

 

Είχα να ακούσω τη φωνή του από το 2009.

Την είχα σχεδόν ξεχάσει.

Από τη Ραφήνα, το Μπαϊρακτάρη και τα «ορεινά» της Βουλής, από όπου ψήφιζε «ναι, σε όλα», παρακολουθούσε όλα τα σημεία και τα τέρατα που γίνονταν στη χώρα μας, τη χώρα που είχε κυβερνήσει και είχε εγκαταλείψει στα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και στους «τζιχαντιστές» Ευρωπαίους «εταίρους» μας.

Ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι, 3,5 εκατομμύρια επαίτες οικογενειάρχες, εκατοντάδες χιλιάδες φαλιρισμένοι επιχειρηματίες, εκατοντάδες χιλιάδες ρημαγμένοι αγρότες, δύο εκατομμύρια ρημαγμένοι συνταξιούχοι, χιλιάδες αυτόχειρες…

Όμως το στόμα του δεν το άνοιξε ο Κώστας Καραμανλής και αφού δεν το άνοιξε, κουβέντα δεν είπε για το δράμα το λαού μας!

Αλλά ούτε και ένα μικρό γραπτό μήνυμα δεν καταδέχτηκε να στείλει, όλα αυτά τα χρόνια, στους γονείς των παιδιών που λιποθυμούσαν στο σχολείο από την πείνα, πατέρας και ο ίδιος δύο μικρών παιδιών!

Το Πάσχα ήρθε και ξέσκασε στα περίχωρα της Μονεμβάσιας σε ένα ξενοδοχείο υπερπολυτελείας, του οποίου, όπως ακούγεται έχει τη συνιδιοκτησία μαζί με το Σγαρδέλη τον πρώην γενικό διευθυντή της ΝΔ.

Ήρθε και στην Ελίκα, το χωριό όπου είμαι μόνιμα εγκατεστημένη εδώ και ένα χρόνο. Ήρθε στη χασαποταβέρνα του χωριού και ευφράνθηκε τα κοκορέτσια, τις γουρουνοπούλες και τις χορτόπιτες της Λυγερής…

Δυστυχώς, το έμαθα την επομένη.

Αν το είχα μάθει την ώρα της «δράσης» του πρώην πρωθυπουργού στην ταβέρνα, θα είχα πάει εκεί και θα του είχα πει:

«Εσείς καλά τρώτε απόψε εδώ στα μέρη μας. Γνωρίζετε μήπως πόσοι Έλληνες τρώνε αυτή τη στιγμή όπως ακριβώς τρώτε εσείς»;

Άκουσα ξανά τη φωνή του μετά από έξι χρόνια στο διάγγελμά του προς τους Έλληνες να ψηφίσουν «Ναι» στο δημοψήφισμα…

Κόρακας (με το συμπάθιο) κοράκου βγάζει το μάτι;

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*