Ακριβά «πλήρωσε» το αποτυχημένο love story

0
7

 

Στο δικαστήριο μεταφέρθηκε το επεισοδιακό … love story 30χρονου Ρεθυμνιώτη με 25χρονη φοιτήτρια με την υπόθεση να εκδικάζεται στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο 30χρονος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος, καθώς στην προσπάθεια του να προσεγγίσει την 25χρονη μετά τον χωρισμό τους έστελνε σε συγγενικά της πρόσωπα και σε φίλους της στιγμιότυπα από την προσωπική ερωτική τους ζωή αλλά και μηνύματα στα οποία διατείνονταν πως η 25χρονη, δήθεν, ήταν έγκυος.

Στον άνδρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή των 3.000 χιλιάδων ευρώ.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος αναφέροντας στο δικαστήριο ότι είχε αναστατωθεί καθώς όταν χώρισαν 25χρονη του είπε ότι είναι έγκυος, πράγμα που η ίδια διαψεύδει.
Ο ίδιος δήλωσε ότι στο άκουσμα της εγκυμοσύνης ο ίδιος πανικοβλήθηκε και αφού προσπάθησε να την προσεγγίσει χωρίς επιτυχία βρήκε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο για να την κάνει να επικοινωνήσει μαζί του. Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει μετανοιώσει και ότι δεν ήθελε να αναστατώσει την ίδια και την οικογένεια της αλλά ήθελε απλώς να διαπιστώσει αν είναι ή όχι έγκυος.

Ο 30χρονος ανέφερε στο δικαστήριο ότι παρακολουθείται από ψυχολόγο από τον καιρό που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here