Ακρίτα κατά ΕΣΗΕΑ: Εμένα πότε θα με διαγράψετε, για να μην περιμένω καραούλι;

0
5

 

Με μια αιχμηρή ανάρτηση της η Έλενα Ακρίτα επιτίθεται στην ΕΣΗΕΑ σχετικά με τη διαγραφή 9 δημοσιογράφων από τα μητρώα της για τη στάση που κράτησαν πριν από δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου.
Όπως αναφέρει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση της στο Facebook: «Είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ και ψήφισα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Επιπλέον, αρθρογράφησα υπέρ του ΟΧΙ, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» όπου εργάζομαι. Έκανα σχόλιο. Σχό-λι-ο. Σε ένα έντυπο που προεκλογικά τοποθετήθηκε υπέρ του ΝΑΙ – εγώ έγραφα υπέρ του ΟΧΙ…. τι ώρα να υπολογίζω ότι θα με διαγράψετε; Ή δεν θα με διαγράψετε;
Πείτε μου, σας παρακαλώ. Απαντήστε μου με ένα ΝΑΙ. Απαντήστε μου μ’ ένα ΟΧΙ. Αλλά μην μου απαντάτε με ένα «ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ»».

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ,
Συνάδελφοι. Είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ και ψήφισα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Επιπλέον, αρθρογράφησα υπέρ του ΟΧΙ, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» όπου εργάζομαι.

Προσοχή: Δεν έκανα ρεπορτάζ. Δεν έκανα έρευνα. Έκανα σχόλιο. Σχό-λι-ο. Σε ένα έντυπο που προεκλογικά τοποθετήθηκε υπέρ του ΝΑΙ – εγώ έγραφα υπέρ του ΟΧΙ. Άκου τώρα κάτι πράγματα.
Λοιπόν. Επειδή έχω κάτι δουλίτσες, κάτι τρεχάματα και δεν μπορώ να στήνομαι καραούλι – τι ώρα να υπολογίζω ότι θα με διαγράψετε; Ή δεν θα με διαγράψετε;
Πείτε μου, σας παρακαλώ. Απαντήστε μου με ένα ΝΑΙ. Απαντήστε μου μ’ ένα ΟΧΙ. Αλλά μην μου απαντάτε με ένα «ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ». Μην μου απαντάτε όπως κάνετε τόσα χρόνια στα παιδιά με τα μπλοκάκια και στους «παρίες» συναδέλφους των δημοσιογραφικών σάιτ.

Α, και μην μου απαντάτε σήμερα που απεργούμε και κάνουμε του Πανελληνίου τη μούρη κρέας. Κι αυριο μέρα είναι. Κι αύριο εδώ θα είμαστε όλοι. Όλοι εμείς τα γαλαζοαίματα μέλη στο γαλατικό χωριό της Ένωσης μας.
Τα σέβη μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here