Ακυρώθηκε μέταλ συναυλία στο Μιλάνο λόγω… ISIS

0
10

 

Το αμερικανικό μουσικό συγκρότημα Five Finger Death Punch αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία του, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρονται να συνέλεξαν οι Anonymous το συγκρότημα είναι από τους πιθανούς στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Οι Five Finger Death Punch, ένα μέταλ συγκρότημα από τις ΗΠΑ, σε μήνυμά τους μέσω διαδικτύου τονίζουν, μεταξύ των άλλων, ότι «υπήρξαν πολλές φήμες σύμφωνα με τις οποίες η συναυλία τους θα μπορούσε να μπει στο στόχαστρο, σε ένα δεύτερο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων, έπειτα από εκείνες του Παρισιού».

Προσθέτουν, δε, ότι δεν έλαβαν εγκαίρως όλες τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις σχετικά με την εγγύηση των αναγκαίων συνθηκών ασφαλείας και για την ακεραιότητα του κοινού τους και για τον λόγο αυτό «αναγκάζονται να αναβάλουν την συναυλία για κάποια άλλη, ημερομηνία στο μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο οι Anonymous ανακοίνωσαν ότι έχουν συλλέξει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες επίκεινται επιθέσεις του ISIS σε Γαλλία, ΗΠΑ, Ινδονησία και Λίβανο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here