Αλαβάνος: Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή

0
11

 

Δριμεία επίθεση κατά κυβέρνησης εξαπέλυσε εκ νέου ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος έκανε λόγο για προδοσία, μετατροπή της χώρας σε αποικία και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Αλαβάνος, αναφερόμενος στο νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων είπε: «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία».

Ενώ δεν παρέλειψε και προσωπικές αναφορές σε στελέχη της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να θεωρείτε τον Φλαμπουράρη, τον Βούτση, τον Παππά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την Αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» πρόσθεσε ο Αλέκος Αλαβάνος, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας.

Μάλιστα σε ότι αφορά στην διαδοχή του από τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο ο ίδιος «επέλεξε» είπε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».

Τόνισε άλλωστε ότι όλοι κρίνονται κάθε στιγμή και «κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε» κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here