Αλέφαντος σε Λαφαζάνη & Ζωή: Kι εγώ έπαιρνα 2,8% (ΒΙΝΤΕΟ)

0
14

«Εδώ κοίτα, ρε. Κοίτα εδώ νιάτα. Μας τον έφερε ο Θεός», είπε φανερά ενθουσιασμένος ο Νίκος Αλέφαντος, όταν στην οθόνη προβαλλόταν πλάνα του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος διερωτήθηκε πως οι Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου Βαρουφάλης κ. α «αντί να κάνουν το σταυρό τους να έχει καλά ο Θεός τον Τσίπρα κι αυτούς υπουργούς, πήγαν να παραβγούν με τον φοβερό και καταπληκτικό» Τσίπρα που έχει προβάρει τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Πας εσύ κατευθείαν να αντιπαραβγείς με τον Τσίπρα αυτόν τον τον χαρισματικό τον φοβερό που έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου εκπληκτικός με το χέρι με τις βιντεοκασέτες στο σπίτι πρόβες, η φωνή καταπληκτική η φυσιογνωμία του όλη. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λες ο Θεός να μας τον έχει καλά. θα ήσασταν υπουργός και σηκώνεσαι να ξεκινήσεις » ήταν το σχόλιο του Νίκου Αλέφαντου σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΡΤ.

«Επτά βαθμούς μπροστά από τον Μεϊμαράκη πήγε. Εσύ δεν μπήκες στη Βουλή, 2,8%.Εγώ να βάλω σήμερα, αύριο θα με βγάλει ο λαός 2,8% θα το πάρω. Αυτοί είναι 5-10-20 συγγενείς. Την Κωνσταντοπούλου δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. Την έμαθε, πάει τώρα. Δεν θα τη βγάζει κανένα κανάλι, θα παρακαλάει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here